הפרעת קצב בהריון

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

14/05/2008 | 18:55 | מאת: עינב

קישורים ממומנים שלום רב, אני בהריון שבוע 31, בת 28 ילדתי 3 ילדים מהלך הריונות תקין ואני בריאה מאז ומתמיד. בהריוני הנוכחלי התגלתה לי הפרעת קצב ממקור עלייתי (אני לא בסינוס) לעיתים אני מקבלת התקפים של טכיקרדיה עד 140 גם במנוחה, בבדיקת אקו תפקוד הלב תקין פרט לאי ספיקה טריקוספידלית קלה. שאלתי היא האם יש סיכוי שהפרעת הקצב תעבור לאחר הלידה? מה הסיבוכים והסכנות? האם יש לינק עליו אני יכולה לקרוא ולהעמיק בנושא? אני אחות מוסמכת במקצועי וכל לינק בנושא יעזור לי מאוד. תודה רבה לכם מקרב לב

19/05/2008 | 00:26 | מאת:

http://www.clevelandclinic.org/HeartCenter/pub/women/conditions_arrhythmia.htm בקישור יש מידע וכן הפניה לספרות בהריון יש עלייה משמעותית בפעילות אקטופית כולל פעימות עליתיות מוקדמות, התקפי SVT כמעט תמיד ההפרעות האילו חולפות בהריון תודה