דופק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

04/04/2008 | 20:57 | מאת: jaki

שלום מזה מספר שבועות אני נמצא בתקופת דלקת בתרייסריון(אני סובל מארוזיות) וכל כמה זמן אולי בגלל אי שמירה על האוכל יש לי דלקת עם כאבים קבועים ברום הבטן. לא זו הנקודה, אני עושה כפעמיים בשבוע הליכות ושמתי לב שאחרי כחצי קילומטר אני מרגיש כמו אבן שעולה ויורדת ברום הבטן, לאחר עוד כקילומטר של הליכה העניין מסתדר. היום החלטתי לבדוק בצורה יותר מעמיקה את התופעה, כאשר התופעה החלה עצרתי ובדקתי דופק וגיליתי שכל מספר דקות נעלם פולס אחד מהספירה במשך הדקה. לפני מספר חודשים היה לי מקרה שנעלם פולס סתם כך ללא שום מאמץ ואחר כך זה הסתדר. צריך גם להוסיף שעברתי מספר צינתורים במשך 3 השנים האחרונות והוכנסו סטנטים. האם התופעה מדאיגה? האם התופעה מרמזת על בעיה חשמלית שדורשת צינתור צריבה? אצל אישתי לדוגמא שאין לה בעיות לבביות היו מיקרים של איבוד פולס במצב טראומה כאשר הוריה נפטרו, התהליך נמשך מספר חודשים ולאחר מכן הסתדר. אבקש הנחיותך מה עלי לעשות? בתודה

04/04/2008 | 21:11 | מאת: jaki

שלום שכחתי להוסיף שאין לי כלל בעיות של קוצר נשימה, הזעה קרה ושום קושי אחר בביצוע ההליכה. גם לאחר שהתופעה מתחילה אני ממשיך בהליכה המהירה בלי שום בעיות. אני רק מרגיש כאילו האבן עולה ויורדת וזהו. ולאחר עוד הליכה מסויימת העניין מסתדר. צריך להוסיף שכל הזמן יש לי את הכאב של הדלקת בתרייסריון.

04/04/2008 | 21:18 | מאת: jaki

שלום האם הבעיה יכולה להיות קשורה לכדורים שאני נוטל? איזיטרול 5מ"ג. פלויקס 75 מ"ג.טריבמין.דיסודזד.נורמיטן 25 מ"ג.לנטון. שמעתי שאיזיטרול עושה כל מיני בעיות האם כדאי להפסיק להשתמש בו?

09/04/2008 | 21:26 | מאת:

1. חשוב לדעת האם מה שאתה חש דומה לסמפטומים שהיו לפני הצינתורים הקודמים? 2. כדאי לבצע מבחן מאמץ בהקדם ועד אז להמנע ממאמץ שגורם לך את אי הנוחות 3. כדאי לבצע הולטר לב (רישום אק"ג במשך 24 שעות) 4. הנורמיטן