דחוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

03/03/2008 | 14:37 | מאת: תמי

קישורים ממומנים שלום אני בת 37 עם רקע SVT אושפזתי שבוע שעבר עקב כאבים בחזה שהאקג הראה צניחות קטנה ST עשו לי מיפוי שיצא כך: הכל תקין מלבד אפקס פגם מילוי קטן הודגם פגם קטן וקבוע רנטרואפיקלי משני לרקמת שד פרט לכך הפרפוזיה ליתר דפנות חדר שמאל מאמץ בינוני ובדופק מרבי לגילה מה זה אומר? יש צורך לדאוד?

04/03/2008 | 23:45 | מאת:

לאחר SVT יכולים להיות צניחות ST שאינן מלמדות על בעייה באספקת הדם. להערכתי המפוי הוא בעל סבירות נמוכה שיש בעייה באספקת הדם והסכוי לבעייה כזו בגילך (בהעדר סכרת) הוא נמוך ביותר ולכן אין מקום לדאגה. תודה