התקררות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

26/02/2008 | 10:29 | מאת: גאיה

שלום פרפ פוקס, אני חולה בMVP פלוס MR קל. בזמן האחרון אני מרגישה כמו התקררות בגב בצד שמאל בקו ישר עם הלב...במיוחד כשאני מתכופפת יש לי דקירות וכאילו נתפס לי הלב...זה כואב ומפחיד קשור לרקע?האם זה סימן שהתיישב לי חידק על המסתם? ושאלה נוספת..האם פריצת הדרך של החלפת מסתם בצינתור נוגעת גם למצבים דומים לשלי (מקוה שלא אזדקק) תודה

04/03/2008 | 23:20 | מאת:

1. התלונות שלך אינן נובעות מזיהום על המסתם 2. את מקדימה את המאוחר למוקדם. בעייתך אינה מצריכה כל טיפול אלא מעקב. האפשרויות הטיפוליות בעתיד יכולות באמת להשתנות אבל יש סכוי סביר מאוד שלא תזדקקי לכך תודה