כאבי רגליים - האם קשור לקרדיולוגיה ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

19/02/2008 | 23:10 | מאת: עומר

שלום מזה כשנה החלו לי כאב בברך שמאל שבמשך השנה האחרונה הך לכאבים וכמו נימול עם מפעם לפעם כאבים חזקים הן בשוקיים והן בירכיים. הכאבים הם ממש כל היום מהרגע שאני קם עד הרגע שאני הולך לישון. בבדיקות דם שגרתיות הכולסטרול הכולל היה 200 וסוכר 100 כך שלא נראה לי שזו הבעיה . כמו הן הלכתי לנאורולוג שהפנה אותי לבשיקת EMG וגם כאן התוצאה יצאה תקינה. הכאבים ממשיכים ואפילו מתגברים אם אני משווה אותם לכאבים מלפני מס' חודשים. אולי כאב אינה ההגדרה הנכונה אלא כו נימול ותחושה מאוד לא נוחה של עייפות ועקצוץ מה המלצתכם ? תודה רבה

23/02/2008 | 21:47 | מאת:

הבעייה אינה קשורה ללב...יש להמשיך בברור נוירולוגי\אורטופדי (ע"ש) תודה