כאבי חזה ימין ושמאל, כאבי כתפיים, קוצר נשימה..

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

11/02/2008 | 10:31 | מאת: שרון

שלום רב, אני סובל מבעיה שהחלה לפני כשלושה חודשים. זה התחיל בתחושת כאב פנימי קל בחזה בצד שמאל ולאורך היד מתחת למרפק שהיה מופיע פעם פעמיים ביום. במשך הזמן זה החמיר וזה קורה מידי כמה דקות ובנוסף נהיה לי קוצר נשימה. קשה לי לקחת נשימה עמוקה ולפעמים גם יש לי כאב חד בחזה. היום זה כבר ממש מציק, הכאב התחיל גם בצד ימין. לפעמים גם בכתפיים ומאחורי החזה בגב לפעמים נהיה לי סחרחורת קלה מרוב שאני לא מצליח לנשום נשימה עמוקה. הלכתי לרופא מייד שהתחיל לי קוצר נשימה, עשו לי צילום חזה ויצא תקין. עשיתי אקג + אקג על מכונת הליכה + הולטר ל 24 שעות והכל יצא תקין. אני צריך לעשות גם בדיקת אקו בקרוב. מה יכולה להיות הסיבה למצב הזה, אני נחשב בריא, לא שמן, לא מעשן, עושה פעילות גופנית באופן קבוע כארבעה ימים בשבוע, אוכל נכון. פתאום לפני שלושה חודשים התחיל לי כל הבלאגן הזה. מה אני צריך לעשות ? תודה רבה.

16/02/2008 | 14:58 | מאת: יעקב

כנס לאתר ותקרא על אפשרות לעזור לך http://www.heartcenter.co.il/forum_viewmessage.asp?message=4733&board=21

18/02/2008 | 20:58 | מאת:

חשוב לדעת מה גילך והאם יש גורמי סיכון למחלת לב...כמו כן להתרשם באופן אישי ולעבור בדיקה גופנית. לאור הבירור שעברת עד אתה, במידה ובדיקת האקו תקינה האפשרות שהבעיה נובעת מהלב נמוכה. במקרה זה כדאי לבדוק שאין בעיות של עמוד שידרה וכן להעריך האם אין מצב של מתח או חרדה שיכולים מאוד לגרום לתופעות אילו תודה