הפרעות קצת ופלפיטציות בצבא

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

03/02/2008 | 17:06 | מאת: אסף

שלום אני חייל בן 19 לאחרונה התגייסתי לצבא לשירות קרבי למרות שממש ממש לא רציתי בגלל מספר בעיות בבית שמפריעות לי לתפקד בצבא . לפני כמה שנים אובחן אצלי פעימות מוקדמות שהפריעו לי לפעמים בזמן האחרון אני כל הזמן נמצא בלחץ וחרדה בבסיס והפעימות מופיעות לי כל יום ומפריעות לי לישון ! קשה לי מאוד לתפקד בגלל זה רוב הזמן יש לי תחושת אי נוחות ואני ממש כבר לא מסוגל יותר ולמרות כל זה גייסו אותי לקרבי כרגע בבסיס אני מחכה לבירור קרדיולוגי חוזר השאלה שלי אם יעשו עם זה משהו? האם יכולים להוציא אותי מקרבי בגלל זה ולתת לי טיפול תרופתי? כי אני ממש כבר לא יכול יותר אני נמצא בדיכאונות וחרדות כל הזמן ולא יושן בלילות בגלל ההפרעות קצב שהם נמשכות בזמן האחרון כל הזמן ולא נותנות לי מנוחה. יש לציין שיש לי גם אוושה סיסטולית מיטראלית 1/6 וגם מספר התעלפויות במהלך השנים האם יש קשר? וגם כמעט התעלפתי בבסיס שבוע שעבר מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה על ההתיחסות

09/02/2008 | 20:13 | מאת:

צריך להמתין להערכת הקרדיולג. באם יש לך מידע מבדיקות בעבר כדאי להביא אותו לידיעת הרופא תודה