בלוק דרגה שלישית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

30/12/2007 | 12:22 | מאת: אור

שלום רב לך בגיל 17 מצאו לי בלוק מדרגה שלישית . אני בלי קוצב לב השאלה שלי האם כאשר אני עושה ספורט אני שורפת פחות קלוריות מאדם עם קצב לב רגיל ? הדופק שלי במהלך היום 40 לדקה בלילה בין 20 ל25 כאשר אני ממש מתאמצת הדופק הוא בין 80 ל90 אני ממש מתוסכלת מכך שאני לא מרזה וחשבתי שיש קשר לכך . האם זה שייך או לא תודה רבה על כל תשובה

07/01/2008 | 00:04 | מאת:

היכולת לרזות קשורה גם ליכולת לשרוף קלוריות וזו קשוורה למידת המאמץ שבאופן ישיר קשור לפעילות הלב. כדאי לבדוק שילוב של פעילות המגבירה.מחזקת שרירים. הגדלה של מסת השרירים גורמת לשריפת קלוריות גבוהה יותר. תודה