היפוקינזיה פוסטריורית משמעות עקרומית -דרכי פעולה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

26/12/2007 | 18:34 | מאת: דור

לפרופ ' פוקס שלום אודה התיחסותך במגבלות האתר גיל 45 מרבה זה שנים להתלונן על כאבי אפיגסטריום בשנים 99 ,2002 בוצעו טליומים תקינים בוצאו עד ללפני שנתיים מס' בדיקות אקו -תקינים באקו עכשוי נמצא היפוקינזיה פוסטריורית - מהי המשמעות המיידית ? זה מלחיץ היות ועד כה הכל היה תקין היפוקינזיה פוסטריורית משמעות עקרונית תודה

29/12/2007 | 23:16 | מאת:

הנ"ל יכול לבטא אוטם שריר לב (שיכול לעיתים להיות ללא סמפטומים) או עידות לירידה באספקת הדם לאותו איזור. תודה