טיפול בהפרעות קצב -

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

25/12/2007 | 13:56 | מאת: לדיסלב

אני בן 76 . מטופל מזה כחודשיים ע"י דימיטון (6.25 מ"ג פעמיים ביום) ועל ידי אנפריל (להורדת לחץ הדם - 10 מ"ג פעמיים ביום). בעבר נטלתי טיפול אחר שכלל מקסילן - 200 מ"ג לטיפול בהפרעות קצב. הוא איננו קיים עוד (למרות שלאחרונה נודע לי שהוא הופיע בשם אחר -מקסיטול ויש אותו בקופות החולים) - לציין - שהרגשתי בעבר מצויןוכיום הרבה פחות. שאלתי -האם יש טיפול חלופי למקסילן בשילוב עם דימיטון ואנפריל? אודה לתשובתכם, לדיסלב

29/12/2007 | 23:12 | מאת:

כדאי להתייעץ עם הקרדיולןג המטפל לגבי השימוש במקסילן. זה תלןי בסוג הפרעת הקצב שלך, תפקןד הלב, ומחלות רקע אחרות תודה