עזרה בבקשה מחלת קוואסקי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

21/12/2007 | 10:22 | מאת: נאור

שלום לך ד"ר נכבד ברצוני לדעת בבקשה מהי מחלת קוואסקי ורשום לי בפירוט של המחלה עם פגיעה בעורקי הלב אז רציתי לדעת מהם ההשלכות שלה ומהי דרך הטיפול בבקשה זה באמת חשוב לי הדעה שלך אני חייל ובאמת במצוקה יש לי סעיפי ליקוי שאין לי אפילו מושג מה הם אומרים אז בבקשה אם אפשר עזרה זה חשוב לי מאוד תודה מראש

22/12/2007 | 22:57 | מאת:

מחלת קווסאקי היא מחלת דלקתית\אימונית (מערבת את מערכת החיסון) המופיע בגיל צעיר (ילדים מתחת לגיל 4). התהליך הדלקתי הנ"ל יכול לערב כלי דם, בעיקר של עורקי הלב אבל גם כלי דם אחרים. כתוצאה מכך יכולות להווצר התרחבויות מקומיות בעורקים אילו היכולות לגרום לחסימות פתאומיות של זרימת הדם עקב הווצרות קריש דם באותו מקום. רוב המקרים מתרחשים בשנה הראשונה לאחר הופעת המחלה. חשוב לזכור שהתרחבויו כאילו לא מופיעות בכל אחד שעבר את המחלה. באם אובחנו צליך בעבר התרחבויות כאילו כדאי להיות במעקב מסודר של קרדיולוג תודה

23/03/2008 | 20:28 | מאת: חיה

האים לאחר שלא נימצא כול סכנה בלב. עדין נישקפת סכנה ללב ובכלל לתינוק ואים התיפול הוא לכול החיים {מדובר על ילד בן 8 חודשים}

23/03/2008 | 20:29 | מאת: חיה

האים לאחר שלא נימצא כול סכנה בלב. עדין נישקפת סכנה ללב ובכלל לתינוק ואים התיפול הוא לכול החיים {מדובר על ילד בן 8 חודשים}