חולשה ודופק גבוה אחרי לידה?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

30/11/2007 | 21:08 | מאת: לילי

אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים. בת 30, בעבר אובחנה אוושה אבל לא נמצא התיעוד ואני לא בטוחה אם עשו בדיקה חוזרת. לאחר לידה ראשונה התעלפתי פעמיים בחדר לידה, לחץ דם היה גבוה מהרגיל שלי (בהריון 90/60 בהתחלה ו- 110/70 מחודש שישי והלאה ) ועכשיו היה 140/90 ודופק 110 בערך. פעם נוספת התעלפתי במחלקה והקאתי. עדיין אותם מדדים. יש לציין שלקחתי אפידורל ולכן לא נראה לי שההתעלפות מהכאב, כמו גם שכל 3 הפעמים היו לאחר יציאת התינוק והשליה. עכשיו בבית יומיים. עייפה. מדי פעם ופעמיים מתוך שינה התעוררתי בתחושה קלה של טשטוש/חולשה שקשה לי לנשום ובמדידת דופק בסביבות 90-100. מה יכולות להיות הסיבות? מה לעשות? אני מפחדת להתעלף עם התינוק על הידיים. האם זה הפורום המתאים? תודה רבה מראש!

11/12/2007 | 23:55 | מאת:

כדאי לבדוק דופק ול"ד וכן לראות בספירת דם שאין ירידה משמעותית בהמגלובין תודה