כאב בחזה - חייב תשובה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

01/11/2007 | 22:54 | מאת: קרלוס

אני בן 37 סובל מזה שנים מכאב בחזה. רוב הפעמים הדבר קשור בתנועה, כלומר לאחר תנועה מסויימת (ללא מאמץ) ישנו כאב שגורר אחרי קוצר נשימה כלומר קושי לנשום עמוק. לאחרונה ישנם כאבים שלא קשורים לתנועה. בד"כ הכאב מסתיים אחרי כמה דקות. נבדקתי לאורך השנים בדיקות מאמץ ואקו לב ותמיד יצא תקין. אני הולך \ רץ כמה פעמים בשבוע בדופק של עד 160 170 ללא בעיה מיוחדת. בדיקת מאמץ אחרונה היתה השבוע ויצאה תקינה.(יש הסטוריה משפחתית של מחלת לב). הכאב, מעבר לאי הנוחות הנגרמת ממנו, גורם אצלי ללחץ רב היות והוא מופיע בחזה, בעבר עשיתי צילום צלעות וגב והכל בסדר. לאחרונה יש לי יותר כאבים בגב העליון. אני מבקש עזרה בהכוונה מה עוד אני יכול לעשות כדי להבין מה הגורם ולטפל בו. אני חייב לטפל בבעיה.

04/11/2007 | 00:07 | מאת:

הרושם מפנייתך הוא שהבעייה אינה לבבית ולמרות שהכאב בחזה, אין מקום לחשש. כדאי לבצע הערכה אורטופדית מסודרת תודה

04/11/2007 | 08:54 | מאת: קרלוס

תודה על תגובתך. לגבי הבידיקה האורטופדית, איזה בדיקות כדאי לעבור ומהי הדרך לבצע אותם? אני בקופ"ח כללית. האם שווה לעשות עוד בדיקה מעבר לאורטופדיה. משהו אמר לי משהו על דלקת או בעיה בשרירים. תודה

04/11/2007 | 08:54 | מאת: קרלוס

תודה על תגובתך. לגבי הבידיקה האורטופדית, איזה בדיקות כדאי לעבור ומהי הדרך לבצע אותם? אני בקופ"ח כללית. האם שווה לעשות עוד בדיקה מעבר לאורטופדיה. משהו אמר לי משהו על דלקת או בעיה בשרירים. תודה