שלום,

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

28/10/2007 | 20:09 | מאת: שני

אני בת 22.5 ,מזה כחודש פלוס אני מרגישה התקפים של לחץ בחזה ותעוקה בצד שמאל של החזה. לא מדובר בלחץ נפשי כי אינני לחוצה כלל. אני סובלת מעודף משקל מילדות של כ-15 ק"ג ובנוסף אינני פעילה גופנית. עשיתי בדיקת אקו לב, אקג ובדיקות דם וכולם יצאו תקינים , פרט לאנמיה קלה (המוגלובין מעט נמוך). למרות זאת אני סובלת מאוד מההתקפים של התעוקה בחזה שמופיעים בעיקר בבוקר ובערב. אני מפחדת שיש לי סתימה בעורקי הלב. האם יש מקום לחשש שלי ? איזה בדיקה את ממליצה לעשות במצבי ? תודה.

03/11/2007 | 23:50 | מאת:

להערכתי אין מקום לחשש שלך וכדאי לברר סיבות לא לבביות תודה

04/11/2007 | 12:59 | מאת: שני

גם הקרדיולוג שבדק אותי אמר שכנראה שזה לא נובע מהלב, אולם הוא לא ידע להגיד לי ממה זה כן יכול לבנוע. ממה לדעתך יכול עוד להגרם תעוקה בחזה ?? (אין מדובר בלחץ נפשי כי אני לא לחוצה כלל)