שינוי זמן לקיחת כדור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

07/09/2007 | 08:31 | מאת: רמהלה

בעקבות העלמות כדור בשם פרוקור אתו נטלתי המשך שנים בגלל רפרופי עליות. במקומו התחלתי לקבל ניאובלוק 3 פעמים ביום. הפעם השלישית מתנגשת עם כדור בשם ורפרס ושניהם יחד גורמים לי לעירות כל הלילה. האם זאת הסיבה? אגב אני אישה בת 60 עם סיפור ארוך של פרפורים ורפרופים. תודה על ההקשבה והתשובה

12/09/2007 | 14:31 | מאת:

המטרה של טיפול בפרוקור היא למנוע את התקפים. המטרה של ניאובלוק וורפרס היא לגרום לקצב לב איטי יותר בזמן ההתקף. כדאי לברר מדוע הפרוקור הופסק (חוסר יעילות, תופעות לוואי) ולשקול בהתאם את החזרתו. ניאובלוק הוא כדור של פעם-פעמיים ביום, כדאי לוודא שאינך לוקחת מינון מוגבר מדי. השילוב של ניאובלוק וורפרס מחייב זהירות לגבי השפעה על קצב הלב הבסיסי ול"ד תודה