מפוי במאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

01/08/2007 | 22:20 | מאת: יעקב

שלום תוצאות מפוי במאמץ, מלבד הסעיפים שאציין השאר תקין. אנטרואפיקלי- ממצא 1 פגם מילוי בינוני. ממצא 2 הפיך אנטריורי -ממצא 1 פגם מילוי בינוני, ממצא 2 הפיך חדר שמאלי גודל תקין, ריאות קליטה תקינה לא הייתה תעוקה , הליכה על הסרט שלב 4 מה המצב? בתודה

02/08/2007 | 15:32 | מאת:

המפוי מלמד על איסכמיה שקטה שפירושה ירידה בזרימת הדם לדופן הקדמית במאמץ ללא סמפטומים מלווים. הדופן הקדמית מקבלת דם ע"י העורק השמאלי הקדמי היורד. זהו אזור חשוב ויש לשקול צנתור לב תודה