המשך - בנוגע לאקו לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

17/06/2007 | 18:08 | מאת: גלית

לרופא שלום רב, בהמשך לשאלתי בקשר לתסמונת אהלרס-דנלוס והאפשרות (הנדירה, אך אפשרית) ל-MVP, רופא המשפחה שלי בקופ"ח מסרב לשלוח אותי לאקו לב ומתעקש שאין סיכוי שיש בעיה בלב. האם קיימת דרך בה ניתן לעשות אקו לב באופן פרטי? היכן ואיך? האם יש צורך בכל-זאת בהפנייה מפורטת מרופא כללי או מקרדיולוג? תודה רבה! גלית

23/06/2007 | 09:37 | מאת:

יש מכונים פרטיים....ניתן לשאול אותם לגבי האפשרות הנ"ל. כמו כן, ניתן כמובן לקבל חוות דעת מקרודיולוג במסגרת קופ"ח או במסגרת פרטית. בכל מקרה בדיקת האקו אינה פולשנית וכדאי לנסות שוב לשוחח עם רופא המשפחה תודה