נורמיטן ואיקאקור - לאמי בת ה-93

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

29/05/2007 | 09:49 | מאת: רונית

אמי השתחררה מבית החולים עם פרפור פרוזדורים, איקאקור, נורמיטן, סלו קיי. היא מרגישה רע מאוד, דופק מואץ עד 115. האם הפחתת נורמיטן שהורתה הרופאה מפחית את הדופק?

08/06/2007 | 12:52 | מאת:

שתי התרופות נועדו להאט את קצב הלב. ההרגשה הרעה יכולה לנבוע מכך שקצב הלב עדיין מהיר ולעיתים (ובעיקר בגיל הקשיש) עקב תופעת לוואי של התרופות כמו הורדת ל"ד. תודה

08/06/2007 | 12:53 | מאת:

שתי התרופות נועדו להאט את קצב הלב. ההרגשה הרעה יכולה לנבוע מכך שקצב הלב עדיין מהיר ולעיתים (ובעיקר בגיל הקשיש) עקב תופעת לוואי של התרופות כמו הורדת ל"ד. תודה