שאלה בעניין לופ רקורדר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

14/05/2007 | 14:47 | מאת: מיכל

שלום רב, לפני כשלושה שבועות קיבלתי לשימוש spider flash ע"מ לתעד הפרעת קצב שמופיעה אצלי כפעם בחודש. נאמר לי ע"י הרופא כי ברגע שאני לוחצת על הכפתור, הוא "מקליט" או "שומר" 3 דקות אחורה וכך ניתן לאתר את מוקד ההפרעה. שאלתי היא, האם אוכל לשמור את המכשיר בתיק וכאשר תופיע ההפרעה להתחבר במהירות ואז המכשיר"ישמור" גם מה שהיה 3 דקות לפני, או שמא עליי להיות מחוברת למכשיר 24 שעות ביממה(מה שאני עושה כעת ומאוד מגביל אותי ). תודה מראש על תשובתך, מיכל

27/05/2007 | 22:52 | מאת:

המכשיר שומר 3 דקות אחורה את מה שהקליט במשך זמן זה. אם המכשיר לא יהיה עלייך לא יהיה לו כל הקלטה בזיכרון. ההקלטה תתחיל רק לאחר שתתחברי אליו. בדרך זו הסכוי ל"תפוס" אץ הפרעת הקצב הרבה יותר נמוך תודה