שאלות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

11/05/2007 | 17:06 | מאת: etyp7

שלום, אני בגיל 52, סובלת מיתר לחץ דם, ומטופלת בנורמיטן25 מג, לאחרונה בצקות ברגליים באיזור החיבור שבין כף הרגל לקרסול, כמו כן יש לי lbbb, ובכל פעם שעושים לי א.ק.ג מבהילים אותי מאוד, לאחרונה עליתי 11 קג למרות שאני מקפידה ביותר, הכרס שלי נפוחה כמו בלון, והגוף שלי צר לחלוטין, אנא מימך מה אתה חושב אני מיואשת.

27/05/2007 | 22:32 | מאת:

קשה לי להעריך ללא בדיקה יסודית. בכל מקרה כדאי לבדוק שהעליה במשקל לא קשורה לצבירת נוזלים. ממליץ שתפני לרופא המשפחה לבדיקה כללית, בדיקת דם למלחים, תפקודי כבד,רמות חלבון, צ"ח ובדיקת אקו לב תודה