אי ספיקת לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

26/04/2007 | 13:15 | מאת: לב

אני מחפשת טיפול לאי ספיקת לב אבל לא על ידי ניתוח או צינתור אלא משהו יותר קל שהחולה יוכל לעמוד בו

28/04/2007 | 16:14 | מאת: יעקב

אנא הסתכל באתר:http://www.heartcenter.co.il/forum_viewboard.asp?board=21 בסעיף: צנתור לא יעיל יותר מתרופות ?

08/05/2007 | 23:30 | מאת:

הטיפול צריך להיות מכוון לבעיה. אם הירידה בתפקוד הלב אינה על רקע של חסימות בעורקים הרי אין צורך בפתיחה אן מעקף שלהם. בכל מקרה, הטיפול בתרופות הוא מרכיב חשוב ביותר ויש להתאים את התרופות באופן אישי בהתאם לחומרת הבעיה ומחלות הרקע תודה