זיהוי ארוע לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

22/04/2007 | 14:58 | מאת: שרה הלגוע

מדי פעם אני חשה סחרחורת ומן צמרמורת ותחושת כבדות לאורך יד שמאל. הארוע חולף לאחר כמה שניות. האם מדובר באירוע לב? האם כדאי לפנות לבדיקות? בהריון הראשון, לפני 17 שנה, גילו איוושה סיסטולית בלב, עשו בדיקות וקבעו שזה לא מפריע או מגביל פעילות. מאז לא ניבדקתי שוב.

28/04/2007 | 11:31 | מאת:

התלונות שלך יכולות לנבוע מסיבות שונות ולאו דווקא מהלב. כדאי לפנות לרופא המשפחה ל מנת להעריך אפשרות של בעיית לב דוגמת הפרעה בקצב הלב. כדאי מאוד לבצע אקו לב להערכה של הגורם לאוושה. אוושת בלבה נובעות בד"כ מבעיה באחד ממסתמי הלב וחשוב לאבחן ולהדריך אותך לגבי צורך וסוג טיפול תודה