הפרעות בקצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

20/03/2007 | 21:01 | מאת: חיים

שלום, דודתי כבת 46 יש בעיות בקצה הלב הגורמים לכאבים חזקים בבית החזה, חולשה כללית אשר גורמת לתפקוד ירוד. בבדיקת הולטר נמצאו ההנתונים הבאים: 1. קצב בסיסי: סינוס שינה בין 41-80 לדקה ממוצע 52 2. הפרעות על חדריות APB's בודדים - 2. 3. הפרעות קצב חדריות VPB's שכיחים ממוקד אחד, ממוצע לשעה-98 מקסימום - 236 כיום מקבלת נורמיטן 150 מ"ג ליום התוצאות הנ"ל הם בזמן לקיחת הטיפול.

26/03/2007 | 23:56 | מאת:

ממליץ לבצע בדיקות הכוללות 1. אקו להערכת מבנה ותפקוד הלב 2. לשקול ביצוע מפוי לב 3. לוודא שאין הפרעות קצב חדריות מדרגה חמורה יותר 4. לבדוק מלחים בדם כולל אשלגן ומגנזיום 5. לבדוק תפקודי בלוטת התריס 6. לשקול טיפול בפרוקור תודה