תגובות בין תרופות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

14/01/2004 | 09:58 | מאת: אפרת

אבי לוקח בשבועיים האחרונים כדור למניעת אוטם לב בשם - לופרסור אורוס 95 מ"ג. כמו כן הוא חולה סכרת ומקבל זריקת אינסולין פעמיים ביום. אומנם בעלון התרופה רשום על תגובה בין תרופות על סיכונים ואי יעילות אך שאלתי היא האם ידוע לך על מקרים של חולים שלוקחים את הכדור לופרסור ואינסולין ביחד והשפעת האינסולין שמוזרק לא משפיע על החולה ורמת הסוכר נשארת גבוה. יש לציין שבעבר רמת הסוכר היתה נמוכה בהשפעת האינסולין שהוזרק.

15/01/2004 | 20:10 | מאת:

לופרסור אורוס הינה תרופה חשובה לחולים אחרי התקף לב. אומנם היא לא משפיעה על יעילות האינסולין,אבל יכולה לגרום לכך שברמות נמוכות של סוכר לא יופיעו הסיפטומים הרגילים, ולכן יש צורך בניטור רמות הסוכר. נשמח לעמוד לשירותך שיווק אסותא - 1-800-205-205 או 03-5201507 דר' פוקס - 068-366048