אבלציה - "רועדת מפחד"

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

17/10/2006 | 22:46 | מאת: אמא של איתמר ושירה

עלי לעבור אבלציה עקב SVT אבדתי את ההכרה פעם אחת ולכן הומלץ לי על הטיפול אני בת 31 ואני "רועדת מפחד" אני אמורה לעשות זאת אצל פרופ' גליקסון. האם זה כואב??? בחרתי לעשות זאת בטשטוש האם מומלץ??? אשמח לכל מידע אפשרי תודה רבה

21/10/2006 | 17:36 | מאת:

הבדיקה נעשית בהרדמה מקומית + טישטוש. הפעולה עצמה בטוחה ועם סכויי הצלחה גבוהים הפותרים את הבעיה ומונעים את חזרתה ב95% מהמקרים. כדאי לשוחח שוב עם הרופא שמתוכנן לבצע את הפעולה לגבי פרטים ספציפיים כדי להקל על החרדה. בהצלחה

29/10/2006 | 20:35 | מאת: reut

הי אין לך ממה לחשוש אני עברתי אבלציה פעמים בגיל 21 פרופ גליקסון הוא רופא מצוין אני מטופלת שלא ואיני חושבת שאת צריכה לפחד אם יש לך שאלות אשמח לעזור לך יש לי המון רקע בנושא אז המון בריאות ושיהיה בהצךלחה

29/10/2006 | 22:12 | מאת: אמא של איתמר ושירה

היי, תודה כבר עברתי את האבלציה ואכן השד לא נורא כל כך . פרופ' גליקסון רופא מדהים . למה עברת פעמיים? מה היו אחוזי ההצלחה בפעם הראשונה??? כמובן אם לא אכפת לך לומר תודה

29/10/2006 | 20:35 | מאת: reut

הי אין לך ממה לחשוש אני עברתי אבלציה פעמים בגיל 21 פרופ גליקסון הוא רופא מצוין אני מטופלת שלא ואיני חושבת שאת צריכה לפחד אם יש לך שאלות אשמח לעזור לך יש לי המון רקע בנושא אז המון בריאות ושיהיה בהצךלחה

29/10/2006 | 20:35 | מאת: reut

הי אין לך ממה לחשוש אני עברתי אבלציה פעמים בגיל 21 פרופ גליקסון הוא רופא מצוין אני מטופלת שלא ואיני חושבת שאת צריכה לפחד אם יש לך שאלות אשמח לעזור לך יש לי המון רקע בנושא אז המון בריאות ושיהיה בהצךלחה

29/10/2006 | 20:35 | מאת: reut

הי אין לך ממה לחשוש אני עברתי אבלציה פעמים בגיל 21 פרופ גליקסון הוא רופא מצוין אני מטופלת שלא ואיני חושבת שאת צריכה לפחד אם יש לך שאלות אשמח לעזור לך יש לי המון רקע בנושא אז המון בריאות ושיהיה בהצךלחה

29/10/2006 | 20:35 | מאת: reut

הי אין לך ממה לחשוש אני עברתי אבלציה פעמים בגיל 21 פרופ גליקסון הוא רופא מצוין אני מטופלת שלא ואיני חושבת שאת צריכה לפחד אם יש לך שאלות אשמח לעזור לך יש לי המון רקע בנושא אז המון בריאות ושיהיה בהצךלחה

29/10/2006 | 20:36 | מאת: reut

הי אין לך ממה לחשוש אני עברתי אבלציה פעמים בגיל 21 פרופ גליקסון הוא רופא מצוין אני מטופלת שלא ואיני חושבת שאת צריכה לפחד אם יש לך שאלות אשמח לעזור לך יש לי המון רקע בנושא אז המון בריאות ושיהיה בהצךלחה