לב מוגדל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

12/10/2006 | 10:26 | מאת: אושר

סבתי ערכה צילומי בית חזה ונאמר לה שיש לה לב מוגדל שמאלה ושינויים אינטרסטציליים בריאות, התור לרופאת המשפחה מתעקב עקב החג, רציתי לדעת האם צריך להיחפז בגלל הממצאים, ומה בעצם זה אומר(תשובות הבדיקה), יש לציין שסבתי אישה בת 73 סובלת מבעיות לחץ דם ולוקחת כדורים, 1.60 משקל 74, אודה לך אם תענה לשאלתי, בתודה אושר.

21/10/2006 | 17:08 | מאת:

הצילום מצדיק המשך בירור אבל עם סבתך חשה בטוב ברי אין דחיפות. הערכת ממדי הלב בצילום חזה איה מדויקת וכדאי לבצע בדיקת אקו של הלב המיועדת לכך. תודה