הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

01/10/2006 | 11:37 | מאת: א.ר

שלום רב, מה ההבדל בין הפרעות הקצב S.V.T וסינוס טכיקרדיה? הרי בשניהם הקצב הוא מהיר. אך האם הוא סדיר? האם הוא קצב סינוס? האם מדובר קצב חדרי גבוה? תודה רבה.

01/10/2006 | 13:06 | מאת:

SVT הוא הפרעת קצב עקב קצר חשמלי בלב (סגירת מעגל חשמלי דרך מסלול עודף) בעוד שסינוס טכיקרדיה הוא דופק גבוה בתגובה לגירוי פזיולוגי. כאשר גרוי זה חולף הדופק ירד לרמתו הרגילה. ב SVT אין קשר למצב של גירוי חיצוני חתימה טובה

21/10/2006 | 00:00 | מאת: לוי

שלום אני נוטל נורמלול להפרעת קצב הלב והדבר השפיע על איכות הזקפה. האם יש תרופה אחרת? איך אני יכול לשמור גם על לב בריא וגם על תפקוד מיני תקין?

21/10/2006 | 00:02 | מאת: לוי

שלום אני נוטל נורמלול להפרעת קצב הלב והדבר השפיע על איכות הזקפה. האם יש תרופה אחרת? איך אני יכול לשמור גם על לב בריא וגם על תפקוד מיני תקין?

21/10/2006 | 17:38 | מאת:

ניתן לנסות לעבור לתרופות אחרות מאותה משפחה של חוסמי בטא, או לתרופות ממשפחה אחרת וזאת בהתאם להפרעת הקצב שבגללה אתה מטופל בנורמלול תודה

26/10/2006 | 08:14 | מאת: שקד

בגיל 19 התגלה שאני סובל מהפרעות קצב בשל תסמונת wpw . מה גורם לתסמונת זו להתגלות רק אחרי 19 שנה?