אבי המבוגר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

01/10/2006 | 07:00 | מאת: נעמי

לפני כשנה פלוס איבד אבי את אישתו-אימי ואת אחותו תוך שבועיים ימים מאז מותה של אימי אבי הצטרך לעבור השתלת קוצב לב (הוא אובחן כשנה לפני מותה של אימי) אבי לוקח קומדין לדילול הדם וכדורי לחץ דם ( 5 ב4 ימים בשבוע 2.5ביומים בשבוע) מצב לחץ הדם שלו תקין בדרך כלל אבי סבל שנים מאסטמה,ובפסח האחרון אבי חלה והייתה לו דלקת ריאות ממנה הבריא והוא הבריא גם מהאסטמה כבר למעלה משבועיים פלוס אבי סובל מכאבים ברגליים ובגב-אך לא לאורך כל היום והוא מתקשה לישון,הוא חלש ומרגיש עייפות אוסיף ךציין כי בתקופה זו הוא ערך את צוואתו מאחר והוא רצה שהכל ייעשה חוקית ובשיוויון מוחלט בין 8 האחים והאחיות אף פעם לא ראיתי את אבי כך! הוא בדרך כלל עצמאי,מטייל,אוהב לדבר ולספר על ארץ מוצאו וכו כעת הוא רוצה שנישן עימו בבית ,(הוא חי בגפו)מבקש שנגיע אליו, אני מאוד מודאגת ממצבו אשמח לתגובה מהירה בברכה נעמי 0528709406

01/10/2006 | 13:04 | מאת:

נעמי שלום, אני חושב שעיקר הבעיה של אביך היא השנוי שחל בעקבות הטראומה שפקדה אותו. לא רק שפתאום נשאר לבד בדירתן אלא שיש חשש מבריאותו שלו. כדאי מאוד להפנותו ליעוץ ותמיכה נפשי שלהערכתי יעזור לו מאוד חתימה טובה