שאלה מקצועית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

26/09/2006 | 21:18 | מאת: רן

שלום ד"ר איני בן 25 והרופא שלי האורולוג נתן לי כדור בשם קדקס בגלל התכווצות בפרוסטטה עכשיו לאחר טיפול של שבוע התחיל הכדור הזה לעשות לי כאבים בחזה ובפרט בלב כשהוא דופק ז"א בדפיקה עצה כואב לי ויש לצין שזה לא קורה כל הזמן ואני לוקיח את הכדור הזה כשאני הולך לישון . האם יש השפעה לכדור הזה על הלב האם להפסיק .לא יכלתי לשאול את הרוםא כי הוא בחול תודה

01/10/2006 | 12:57 | מאת:

הכדור שאתה מקבל יכול להשפיע על לחץ הדם, הכדור לא אמור לגרום לכאבים בלב...בכל מקרה כדאי להפסיק ולהתייעץ עם האורולוג לגבי טיפול חליפי חתימה טובה