תוצאות הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

26/09/2006 | 16:47 | מאת: מימי

אשה בת 59.בריאה.לחץ דם נמוך. בדיקת הולטר עקב תחושה מוזרה במנוחה.מה משמעות האבחנה? הפרעות קצב חדריות VPC'S בתדירות של 143-373 לשעה ממוקד אחד בפיזור הומוגני ביממה. ניצפה זוג VPC'S בודד ניצפו גם קטעי טריגמניה וביגמניה חדרית הפרעות קצב על חדריות VPC'S ניצפו סה"כ 5 במשך הבדיקה אין הפרעות הולכה אין שינויים בקטע ST תודה עבור התשובה

01/10/2006 | 12:54 | מאת:

ההולטר מלמד שיש לך הפרעה בקצב הסדיר של הלב הנובע מפעימות חדריות. ההפרעה אינה מסכנת אבל יכולה לגרום לאי נוחות ולהרגשה של דפיקות לב ממליץ: 1. לבצע אקו לב 2. לבצע מבחן מאמץ 3. לשקול טיפול בחוסמי בטא חתימה טובה

17/05/2008 | 10:21 | מאת: קטה

אשה בת 94, בריאה. תוצאות הולטר: קצב בסיסי: קצב סינוס ; מהירות מינימלית: 58 ממוצעת לדקה ; מהירות מקסימאלית: 131 ממוצעת לדקה ; מהירות ממוצעת: 82 לדקה ; הערות/סיכום: פעימות מוקדמות חדריות משני מוקדים, שכיחות - ויותר בערב - עד 135 בשעה. 17 זוגיות חדריות פעימות מוקדמות פרוזדוריות נדירות שאר - ב.מ.פ. שאלה: האם המצב חמור ומחייב טיפול מיוחד? האם הטיפול הוא תרופתי בלבד? אלו תרופות ממולצות?