הפרעת קצב SVT צנטור ופרופיל צבאי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

21/09/2006 | 21:46 | מאת: נער בן 17 וחצי

שלום יש לי הפרעת קצב SVT שיש לי סיב הולכה נוסף או מעגל חשמלי מוגבר לא ידוע איך קוראים לזה סבלתי מכמה מיקרים בדיוק כמו בהסבר (הגיע לי הדופק מקרה הראשון או השני ל240) לבסוף אחרי הפסקה של כחצי שנה בערך וחזרתם של ההתקפים שוב בבדיקה נוספת אצל קרדיולוג (פרופ' ריין מנהל מחלקת קרדיולוגיה ילדים בהדסה עין כרם) הוחלט לעשות את הטיפול-הצינטור הפשוט של הצריבה של הסיב........ שאלתי היא כזאת קיבלתי פרופיל 24 מהצבא האם אחרי הטיפול ואיבחון שאין יותר בעיה ולא תיהיה הפרופיל שלי יעלה ? הטיפול מסוכן\כואב? אם תקופת מנוחה של כמה זמן בערך? זה פותר אותי מבגרות בספורט?? תודה! עזר לי מאוד המאמרים להבין מה יש לי!

21/09/2006 | 23:09 | מאת:

טיפול מוצלח ע"י צריבה יאפשר לעלות לך את הפרופיל לקרבי. הסיכון בטיפול קטן מאוד וסיכויי ההצלחה גבוהים מאוד. בהצלחה