כיצד מורידים נורמיטן כדי למנוע נזק ללב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

06/09/2006 | 15:26 | מאת: חיים

שלום. בשל י.ל.ד מטופל בנורמיטן 50 מ"ג (ניתן תחילה כקו ראשון בשל דופק מהיר)+ פנדיל 5 מ"ג+אוקסאאר 50 מ"ג. הנורמיטן גורם לתופעות לוואי שלא חלפו במשך הזמן (שנה). עייפות, לאות, ישנוניות, חוסר כוח במאמץ. הנטילה של כל התרופות היא בבוקר. הן פועלות כידוע 24 שעות. ניתן לי ייעוץ רפואי להפחית בהדרגה את הנורמיטן ולהכפיל את האוקסאאר ל-100 מ"ג בשתי לקיחות, בבוקר ובערב. השאלות: כיצד בדיוק להפחית הנורמיטן כדי למנוע נזק ללב. האם הפנדיל לא יגביר במצב כזה את הדופק. האם מינון האוקסאאר מקובל.תודה

10/09/2006 | 18:59 | מאת:

לקחת נורמיטן 25 מ"ג למשך יומיים, 12.5 מ"ג למשך יומיים ולהפסיק תודה