למשך כמה זמן רצוי לקחת פלויקס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

08/10/2003 | 08:45 | מאת: חיים

לאחר התקנת סטנט (לא סייפר) הרופאים המליצו על לקיחת פלויקס למשך שלושה חודשים בנוסף לאספירין. שמעתי שרצוי לקחת פלויקס לתקופה ממושכת יותר. בהנחה שאני מוכן לממן את התרופה מכספי, למשך כמה זמן מומלץ להמשיך עם הפלויקס והאם יש סיכונים בכך.

29/10/2003 | 10:48 | מאת:

המידע המתחיל להצטבר בספרות המדעית מלמד קרוב לוודאי שפרק הזמן האופטימלי לנטילת פלויקס הינה כשנה, אך יש לציין כי נטילת פלויקס כ- 3 חודשים לאחר השתלת סטנט הינה תקינה לחלוטין.