בעיית ו- V.P.B/s ותת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

02/10/2003 | 20:16 | מאת: חן

אבי בן 73,סובל מ A.P.B/s ו- V.P.B/s עקב כך מקבל תרופה בשם PROCOR במינון 200 מג' ליום. זה גרם לו ל TSH 90.41 (קיבל אתמול את התוצאה)(לפני מחצית השנה=20) מהיום, לפי הוראת רופא המשפחה נוטל ELTROXIN במינון 50 מג' ליום. שאלתי: האם יש תחליף ל PROCOR? האם הבלוטה תחזור לתפקד למרות שאבי ממשיך ליטול PROCOR? האם נחוץ להתייעץ עם רופא אנדוקרינולוג? האם ישנם הגבלים/אמצעי זהירות שלפיהם על אבי לנהוג עד "לאיזון" הגוף? המון תודה, חן

13/11/2003 | 10:40 | מאת:

בעייתו של אביך מדגישה עד כמה טיפול בחולה לב יכול להיות מורכב והערכה בין הסכנה ותועלת הטיפול קשה. במקרה מורכב שכזה הייתי ממליץ לפנות לקרדיולוג ולא לבצע יעוץ בשלט רחוק.לעניות דעתי ניתן להחזיר את הגוף לאיזונו. אשמח לעמוד לרשותך .ניתן לפנות לאפרת משירות לקולות בטל: 1-800-205-205 או 03-5201507

14/11/2003 | 20:04 | מאת: חן

28/12/2006 | 16:04 | מאת: grimpi

בעלי מטופל בprocor ובין השאר סובל מקור בגוף בצורה נוראית ורק הלבוש הטוב או חימום של הבית -לא עוזרים ץשמענו על משחת נחושת הומאופטית שמורחים בגב התחתוןץ מה זה בידיוק ואיזה אפשרויות אחרות קיימות.? תודה אשתו