בעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/11/2010 | 01:50 | מאת: אי

אני בן 27 התחלתי לקחת כדור בשם פרימוניל 25 מ"ג מהיום הראשון שלקחתי אותו לא הצלחתי להגיע לזיקפה אחרי שלוש ימים שבהם לא הצלחתי להגיע לזיקפה הבנתי שזה כנראה בגלל הכדור והפסקתי לקחת אותו אחרי כשבוע-שבועיים הצלחתי להגיע לזיקפה וחשבתי שלאט לאט המצב יחזור לקדמותו מאז עברו שלושה חודשים והמצב לא חוזר להיות כמו שהוא היה אני מגיע לזיקפה אבל זה לוקח לי יותר זמן מבעבר,הזיקפה נשמרת רק לזמן קצר וכשאני גומר הזיקפה היא לא מלאה זה קורה גם באוננות לא רק בסקס לפני שהתחלתי לקחת את הכדור מעולם דבר כזה לא קרה לי (גם אין לי שום בעיות בריאות) זה הגיוני שכל זה קרה בגלל הכדור? או שהתפתחה פה איזושהי בעיה פסיכוללוגית? ניתן לטפל בזה?

שלום לך ניתן לטפל בכל הבעיות האלה. מאחר והשאלה שלך רפואית, אני רוצה שד"ר חרותי יענה עליה. הוא נמצא בכנס בחול ויחזור בתחילת השבוע הבא. אנא שלח שוב את השאלה בשבוע הבא וגם אבקש ממנו לענות על שאלתך.

17/11/2010 | 18:38 | מאת: אי

אך ייתכן והכדור פתח מעגל כשפים והתגובה היא פסיכולוגית. כמו כן קיימת סיבה בעטייה אתה נוטל פרימוניל וגם לה השפעה. בכל מצב, כמו שכתבה לך מרים - זה ניתן לטיפול.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים