כאב בפין לאחר סקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/08/2007 | 00:24 | מאת: פיני

שלום. כבר שנים קורה שאם אני מקיים יחסי מין יותר מפעם אחת בתוך פרק זמן של עד שעות בודדות (כלומר אם איני מחכה לפחות כמה שעות בין פעם אחת לפעם הבאה) מופיע כאב אחיד בכל הפין (ולא באשכים) ורגישות כואבת למגע. הכאב לא מפריע לזקפה אך הוא מתווסף להנאה ופוגע בה. הכאב עובר אם אני נח מפעילות מינית במשך כמה שעות ומתגבר אם אני מנסה להמשיך בה. הכאב רב יותר בזקפה. אם לנסות לאפיין את הכאב - הוא אינו חיצוני, אינו עורי, אלא פנימי כללי, ולכן לא סביר שהוא נובע מחיכוך. למרות שאני בסך הכל מסתדר עם זה, הייתי רוצה לדעת למה זה קורה ואם אפשר לעשות משהו בעניין. אני יודע שיש גברים שמסוגלים לקיים יחסי מין שוב חצי שעה או פחות לאחר האורגזמה הקודמת, ללא כל כאבים. אני צריך לחכות 4 שעות ולפעמים יותר, אחרת כואב. דיברתי על זה עם חבריי והכאב אינו מוכר להם. תודה מראש.

11/08/2007 | 18:56 | מאת: ד"ר רן לין

הכאב הזה מוכר וידוע ומדובר וקוראים לו כאב של יחסי מין. נגרם בדרך כלל אם בתהליך יחסי המין אתה מושך את קיום היחסים ולא רוצה לגמור - וזה מה שגורם לכאב

12/08/2007 | 06:13 | מאת: פיני

קודם כל תודה רבה על התגובה. מוזר שכאב כה מוכר ומדובר אינו מוכר לי, לחבריי ולשותפותיי המיניות עד כה. אשמח אם תוכל להסביר לי מדוע משיכת האורגזמה גורמת לכאב? אם תוכל להפנות אותי למאמרים או ספרות מחקרית בנושא אודה לך מקרב לב.

14/11/2020 | 21:06 | מאת: יצור

נכון מאוד, אתה צודק ב100 אחוז, אם אני לא רוצה לגמור ומאונן הרבה, ועובר לפחות שעה מאז התחלת האוננות, מתחילים כאבים חזקים בפין, וקצת באשכים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים