חוסר זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/01/2006 | 20:55 | מאת: צורי

לד"ר לוין שלום אני בחור בשנות העשרים לחיי , אדם בריא ועוסק בספורט בתקופה האחרונה אני סובל מבעיה של חוסר זיקפה לפני החדירה ולא מצליח לקיים יחסי מין ויש לי כמה שאלות בעניין: 1 אני סובל מדדלקת בקיבה ומשתמש בכדור בשם אומפרדקס האים כדור זה יכול להשפיע על הזיקפה? 2 אני ואישתי בשלב של תיכנון הריון[הראשון} האים יכולה להיות לגורם זה השפעה? 3 אני ואישתי נמצאים מספר רב של שנים כבני זוג ויכול להיות שעים השנים הריגוש והמשיכה המינית ירדה וזה גורם לחוסר זיקפה?

15/01/2006 | 17:41 | מאת: ד"ר רן לין

עניתי לך על זה בפורום השני נכון?

19/01/2006 | 12:54 | מאת: חני

שלום אני רציתי לספר שאני חודש אחרי הפלהופתאום יש לבעלי בעיות זיקפה שאף פעם לא היה בקושי יש זיקפה רציתי לשאול הוא בן 41 האם יכול להיות שזה קרה כתוצאה מקיום יחסי מין שהיתי בשבוע 9 ולאחר מכן הופיעו דימומים עד להפלה? אולי זה השפיע עלי ו? ואם לא אז לאן אפשר ללכת כדי להיבדק? או שניתן לזמן לעשות את שלו יכול להיות שזה יסתדר וזה רק חולף?כמה זמן צריך לחכות לפני שרואים שאכן יש בעיה? תודה אשמח לקבל תשובה

19/01/2006 | 12:54 | מאת: חני

שלום אני רציתי לספר שאני חודש אחרי הפלהופתאום יש לבעלי בעיות זיקפה שאף פעם לא היה בקושי יש זיקפה רציתי לשאול הוא בן 41 האם יכול להיות שזה קרה כתוצאה מקיום יחסי מין שהיתי בשבוע 9 ולאחר מכן הופיעו דימומים עד להפלה? אולי זה השפיע עלי ו? ואם לא אז לאן אפשר ללכת כדי להיבדק? או שניתן לזמן לעשות את שלו יכול להיות שזה יסתדר וזה רק חולף?כמה זמן צריך לחכות לפני שרואים שאכן יש בעיה? תודה אשמח לקבל תשובה

30/01/2006 | 18:08 | מאת: ד"ר רן לין

לגבי השאלה הראשונה - לא לשאלה השנייה - תראה - אתה עכשיו במעין לחץ פסיכולוגי מתוך מטרה להגשים יעדים - וזה מה שיכול להשפיע מבחינה פסיכולוגית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים