ייעוץ זוגי?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/11/2005 | 16:14 | מאת: סתיו

תודה על תשובתך בעלי ביקר אצל רופא וזה אמר לו שיכול להיות שיש לו כנראה חוסר הורמון מסויים שגורם לו לחוסר חשק, האם ניתן לעשות משהו בנדון? כי היחסים שלנו בסדר גמור, יש תקשורת והבנה אך בעלי אומר שזה מתסכל אותו והוא לא יכול לעשות כלום אני אציין שאני יוזמת סקס הוא איתי ומתפקד כמו שצריך מבחינת כל הבחינות

24/11/2005 | 08:33 | מאת: ד"ר רן לין

אין הורמון לחשק ואין אין לו בעייה - פשוט את צריכה להיות היוזמת - לא כל כך נורא - זה חלק מהתכונות של בעלך אולי - להתפנק ולקבל את היוזמה שלך - מצידי זה בסדר גמור

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים