תיפקוד מיני / יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/11/2005 | 12:11 | מאת: גברת קיי

שלום רב שלום רב אני נשואה מזה כשנה וחצי ... יחסי המין שלנו הם על הפרצוף.......ומכיוון שהם כאלה אנו כמעט ולא עושים וגם עם עושים אז הרבה פעמים כבר בחדירה הוא נופל ככה שאפשר לומר שפעם אחרונה שעשינו כמו שצריך היה לפני איזה חצי שנה....... לפני הנישואין יחסי המין שלנו היו בסדר גמור .... תדירות .... ואיכות..... לא ברור לי מה קורה כאן.... ועכשיו אנחנו מנסים להביא ילדים .... וזה קטסטרופה .... עכשיו אפילו לא עומד לו.... מה עושים..... ????

22/11/2005 | 17:59 | מאת: ד"ר רן לין

האם יכול להיות שאתם מביאים את הויכוחים שלכם והיחסים האחרים למיטה? בכל אופן השאלה היא כמובן אם הוא נמשך עדיין אליך או מנסה לעשות הכל באופן מיכני - מה שלא ילך אף פעם אפילו לא עם ויאגרה. ואז - באמת צריכים ייעוץ זוגי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים