cpap וקיום סקס תגובה לכתבה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/11/2005 | 03:40 | מאת: rafi

ד"ר נכבד אני משתמש במכשיר הנ"ל אך יש לי בעיה כי אני חולה במחלת ריאות קשה וזקוק להשתלת 2 ריאות א. יש לי בעיה שעל כל מאמץ או התרגשות נגמר לי האויר ב. יש לי בעיה של שליטה על הסוגרים כנראה כי ברגע שהתאמצתי מעט אני חייב להשתין מייד ללא אפשרות להתאפק ג. מי יכול עם כל הצנרת והרעש והמסיכה לקיים יחסיי מין

15/11/2005 | 06:56 | מאת: ד"ר רן לין

אכן בעייתי אל מה שחשוב לך כרגע זה החיים עצמם - ולכן לא הייתי משקיע אנרגיה מיותרת ביחסי מין ודברים כאלה -עד לאחר השתלת הריאות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים