שפיכה מוקדמת\בעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/10/2005 | 03:31 | מאת: איתי

שלום אני בן 24 בזמן קיום יחסי מין לוקח לי בערך חצי דקה עד דקה מהחדירה עד לשפיכה. ואחר הגמירה הראשונה או השניה אני בדרך כלל מאבד זיקפה לאחר אותו פרק זמן ללא שפיכה. אגב גם כשיש שפיכה כמות הזרע קטנה מאד. (גם בקיום יחסים וגם באוננות) יש לציין כי זוהי בעיה שצצה לפני 3 שנים בערך לפני זה הכל היה תקין. מה עושים

15/11/2005 | 09:12 | מאת: ד"ר רן לין

שווה בדיקה יותר מקפת כולל אולטרסאונד אשכים ובדיקה ידנית של הערמונית ובלוטות הזרע. לאחר מכן בדיקה הורמונלית בדם. לא יודע ככה לומר - אם יש בעייה או לא

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים