אין אונות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/10/2005 | 17:31 | מאת: מני

שלום אני בחור כבן 32 וכאשר אני מקיים יחסי מין עם אישתי הזיקפה יורדת מהר מאד לאחר החדירה. אישתי ואני מאד מתוסכלים אך אני דיי מתבייש ללכת לבדיקה. מה הסיבות שגורמות לכך ואיך אפשר לפתור את הבעיה (ואל תגידו לי שזה פסיכולוגי כי ניסיתי גם עם נשים אחרות.)

25/10/2005 | 18:51 | מאת: ד"ר רן לין

זה מתחיל מזה שאתה מתבייש מהטיפול התרופתי אנא ממך - גש לאורולוג - כל הבירור הוא פשוט והטיפול התרופתי הניתן בתחילה הוא לא משהו - וזה יוציא ואתך מהמעגל הסגור

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים