תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/08/2005 | 16:02 | מאת: ירון

שלום שמי ירון,אני בן 22,בשנה האחרונה יצאתי עם הרבה בחורות ונתקלתי בתופעה מוזרה,כשאני מתחרמן עם בחורות באוטו אני מקבל זיקפה,אפילו מאוד חזקה וכאשר אני מגיע עם בחורה למקום נוח,כמו אצלה בבית או בהוסטל,פתאום אני לא מתפקד ואני מרגיש גם תחושה של עייפות, בפעם האחרונה גם הרגשתי דפיקות לב,יש לציין שאלו צעדי הראשונים בתחום הסקס ותופעה זאת קראתה לי 4 פעמים,ממה זה יכול לקרות?

25/08/2005 | 08:04 | מאת: ד"ר רן לין

חרדת ביצוע פשוטה ואין לך בעייה אורגנית כלל הדבר יעבור - אם תרגע מההתרגשות הזו - שאגב אופייניחת - להמון בחורים בגילך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים