אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/10/2003 | 00:15 | מאת: רון

דר. לין שלום, אני בן 36, נוטל זה מספר חודשים 150 מ"ג אלטרוקסין ליום בשל תת-פעילות בלוטת התריס. לאחרונה אני סובל מירידה ניכרת בזיקפה. לאור מה שקראתי כאן בפורום, האם נכון הדבר שיש קשר בין נטילת אלטרוקסין לבין אין-אונות? ואם כן, מה ניתן לעשות? נאמר לי שאצטרך לקחת אלטרוקסין כל חיי....

31/10/2003 | 06:06 | מאת: ד"ר רן לין

נכון ואם ישנן בעיות - ישנן פתרונות תרופתיים לכך אבל שלא תעיז אפילו לחשוב על ירידה במינון של האלטרוקסין - כי זה חשוב לחיים שלך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים