בעייה.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/06/2005 | 15:29 | מאת: משה

אני עוד מעט בן 19 ועדיין לא אוננתי מטעמים דתיים. עם זאת, ראיתי הרבה סרטים כחולים והגעתי הרבה פעמים לזקפה. אתמול הגעתי פעמיים לזקפה, ובפעם השלישית החלטתי שאני מאונן. אמנם הזיקפה לא הייתה כל כך חזקה (כי זאת הפעם השלישית), אבל בכל זאת אני מודאג כי לא יצא לי זרע. אני חושש שאולי אני סובל מאין אונות. יש לציין שאני סובל מבעיות אורלוגיות מולדות. וזה גורם לי למתן שתן לא רצוני כשאני מגיע לזקפה (במקרה שהשלפוחית מלאה), אבל כשהשלפוחית ריקה, אני מגיע לזקפה בלי בריחת שתן. השאלה הכללית שלי, אם אני מגיע לזקפה- זה מבטיח לי שיש לי זרע? אשמח אם תענה, תודה.

21/07/2005 | 10:08 | מאת: ד"ר רן לין

בוא תאונן בצורה מסודרת פעם אחת ונראה אם יש לך זרע או לא. אם זה לא יצא - נדבר ונמשיך את הבירור האורולוגי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים