השפעת כימו. על התפקוד ??

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/06/2005 | 11:32 | מאת: סטודנט

(פעם ראשונה שלי להיוועץ ברופא מומחה בצורה כזו...) אני סטודנט. פעם ראשונה במערכת יחסים עם מישהי. פרופיל רפואי (ממש קצר) : בבגרותי(17-18.5) הייתי חולה סרטן עצמות (סרקומה). ועברתי טיפולים כימותרפיים. נמצאה גרורה יחידה אצלי בגיל 20, ועברתי טיפולים נוספים. אובחנתי כאדם שסובל מניוטרופניה-פריפרית (בגלל הכימו.) כיום, אני בריא לגמריי( גיל 26 ). תפקוד האיבר שלי אינו תקין כלל, כלומר הוא אינו עומד. וכאשר הוא עומד (דווקא ב"חימום המקדים") זו לא זיקפה מלאה, ולזמן קצר מאוד (דקה +-) לאחר מכן לאורך כל האקט עצמו (מה שהיה אמור להיות אקט) הוא נפול לגמריי. זה מאוד מתסכל אותי, ורוצה פתרון.. האם בכלל זה קשור לעברי הרפואי? אני,מעוניין לדעת כיוון טיפול-אבחון. או את מי ניתן לפגוש למציאת פתרון. בתודה מראש. נא.

17/06/2005 | 09:51 | מאת: ד"ר רן לין

ברור שכדאי להתחיל בבירור בייחוד בגילך צריך לברר את ההורמונים בדם כמו כן - בדיקת זקפה בזמן שינה - זה בשלב זה לאחר מכן על פי התוצאות האלה ממשיכים לבדיקות יותר חודרניות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים