אני משתגע....כן עומד לא עומד כן גומר לא גומר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/06/2005 | 20:00 | מאת: אולי הפעם?

שלום רב, לפני כחודש שאלתי ת'שאלות הבאות וענית לי ב"עניתי לך נכון אחי?" ... ובכן .. לא ענית.. אז אנא ממך.. אני בן 26 ואין לי מושג איך ל"אכול" את המצב שבו אני נמצא. כאשר אני מתחיל להתחרמן יש לי זקפה יפה, אך מרגע לרגע כאשר מתקדמים הזקפה יכולה להעלם חיש מהר. בנוסף, נאמר והצלחתי לחדור אז יכול מאד להיות שגם תוך כדי הזקפה תעלם ותשוב תעלם ותשוב. אם מבצעים בי מין אוראלי ישר תהיה זקפה חזקה, אבל תוך זמן ממש קצר (ענין של חצי דקה אפילו) תיפול הזקפה. המצב קיים גם כאשר אני עם זקפה חזקה ורוצה להלביש את הקונדום - ואז כאילו לא היה דבר....נפילה ..שוב! אם כבר הצלחתי לחדור...והאקט מתקיים ... רוב הסיכויים שאני אגמור די מהר (2-3 דקות). חשוב לי לציין כי כשאני מאונן לבדי יש זקפה יפה וחזקה כל עוד אני נוגע באיבר, אבל אם אני עוזב אותו לבדו....חיש מהר ייפול. בפעם האחרונה לקחתי ויאגרה לפני קיום היחסים והיתה לי זקפה אדירה למשך זמן רב, אבל אחרי שגמרתי פעם אחת - לקח הרבה מאד זמן עד שגרמתי שוב (אפילו קצת יותר מדי זמן... אולי שעה). לאור הסיפור הארוך (מקווה שלא יותר מדי) האם נראה כי הבעיה היא פסיכולוגית (חרדת ביצוע וכד') או שמא בעיה פיסית? בנוסף, עד למציאת פתרון קבע, רכשתי עוד כדורי ויאגרה של 100 מ"ג - אותם אחלק ל 4 - האם מינון של 25 מ"ג יגרום לכך שאחרי שאמור בפעם הראשונה לא ייקח ככ הרבה זמן עד לפעם השניה? תודה מראש על העזרה !!

05/06/2005 | 13:05 | מאת: ד"ר רן לין

מהסוף תתחיל באמת עם 25 - ולדעתי זה יספיק לך מאוד - לפחות לקיום היחסים בפעם הראשונה הייתי מציע שתבצע בדיקה הורמונלית - לטסטוסטרון LH FSH ופרולקטין - וכן מבדק זקפה בזמן שינה..

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים