דם בזרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/05/2005 | 09:54 | מאת: רון

שלום רב, אני בן 31 , בשבועיים האחרונים יש לי דם בזרע, בשלב מסויים הוא נהיה מאוד צהוב נוטה לחום, אני מבין שאין לי סיבה לדאוג (?), אבל תוך איזה פרק זמן זה אמור לחלוף, יש להדגיש שהזרע קצת "משתפר" מבחינת הצבא ביומיים האחרונים וכן שזה לא מלווה בכאבים או צריבה או משהו כזה. בתודה מראש על תשובתך.

30/05/2005 | 10:16 | מאת: רון

אני מצטער כתובת המייל היא טעות. צבא=צבע. כמו כן, העניין החל כאשר הייתי מגורה בבוקר והלכתי להשתין, פלטתי לפני ההשתנה זרע צהבהב עם קצת דם, האם מזה יש לי לדאוג? בכל מקרה מודה לך על ההתייחסות

30/05/2005 | 18:18 | מאת: ד"ר רן לין

לא השתנה בהתייחסות אני מתכוון

30/05/2005 | 18:19 | מאת: ד"ר רן לין

http://www.netdoctor.co.uk/medicines/100002373.html

30/05/2005 | 18:17 | מאת: ד"ר רן לין

אתה באמת צודק - וטזה יעבור כמו שזה עובר לכולם כשזה קורה אם זה לא - אז נבדוק למה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים