חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/05/2005 | 10:32 | מאת: אלעד

אני חושש שאני סובל מחרדת ביצוע, היכן אני יכול להשיג ויאגרה ואיך? אולי גדאי לפנות לטיפול בבעיה?

29/05/2005 | 10:37 | מאת: אלעד

הוספה להודעה הקודמת: אני בן 27 ולא היו לי בעיות מיניות לעולם. לאחר שניפרדתי מחברתי שהייתה בת זוגתי במשך תקופה ארוכה, הגעתי לסיטואציה מינית עם בחורה ולא הצלחתי להגיע לזיקפה. אני אוסיף ואומר שאני יכול בקלות להגיע לזיקפה ע"י אוננות. לאחר המפגש הלא מוצלח עם הבחורה, הסיוטאציה הזאת חזרה עם בחורה נוספת. האם זאת באמת חרדת ביצוע? האם עליי לפנות לטיפול? מה לעשות?

30/05/2005 | 08:50 | מאת: ד"ר רן לין

בבירור אין לך בעייה אורגנית - והכל בעייה רגשית - ולכן התשובה שלי לא השתנתה

30/05/2005 | 08:48 | מאת: ד"ר רן לין

לפתור את הבעייה בטח שכדאי וחרדת ביצוע ניתן גם לפתור בדרכים התנהגותיות לפני שרצים לתרופות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים