סרוקסט עוזר מעבר למצופה :-)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/05/2005 | 15:48 | מאת: דני

הרגשתי צורך לשתף ואולי לעזור למישהו שיקרא את ההודעה, לפני כשבוע הייתי בדכאון, חברה חדשה ו3 משגלים שנמשכו יחד כ3 דקות. לפני כמה ימים שאלתי פה שאלה על סרוקסט, יום למחרת לקחתי חצי כדור ומאז ועד שלשום כל יום חצי כדור, ההשפעה היתה מדהימה ומידיית, כבר ביום הראשון החזקתי מעמד איזה 5 דקות, ושלשום (משהו כמו 4 ימים מאז שהתחלתי) היא גמרה ואני לא, אז שיניתי מינון לרבע כדור ונראה הלאה. הקיצר תודה למדע ובהצלחה לכל היתר.

24/05/2005 | 22:17 | מאת: ד"ר רן לין

אחלה איש אני שמח עכשיו לאט לאט תרד עד להפסקה מלאה

24/05/2005 | 22:18 | מאת: ד"ר רן לין

אחלה איש אני שמח עכשיו לאט לאט תרד עד להפסקה מלאה

25/05/2005 | 20:07 | מאת: אייל

היי דני אתה מוכן בבקשה להסביר לי איך קיבלת מרשם לסרוקסט? יש לי בעיה דומה ואני במצב נפשי ממש לא טוב. הגעתי כבר למצב של הסתגרות ואני ממש חושש אפילו לדבר עם בנות (בעבר הייתי מכיר 2-3 בנות חדשות בשבוע בממוצע ככה שלא קל לי) האם תוכל בבקשה להסביר לי כיצד קיבלת מרשם לתרופה או איך השגת אותה? בתודה מראש!!

29/05/2005 | 06:21 | מאת: ד"ר רן לין

המרשם ניתן על ידי רופא מומחה אורולוג

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים